Mattias Bouckaert

21 Mei 2018

Mattias Bouckaert

lijsttrekker

Beste dorpsgenoot

De voorbije zes jaar hebben we hard gewerkt om de achterstand van onze gemeente in te halen. Met resultaat! Er zijn heel wat grote en kleine realisaties waar we fier op zijn: een aantrekkelijke dorpskern en veilige fietspaden, groene speelplaatsen en roze zakken, bij-vriendelijke bloemenweides en binnen enkele weken gemeentelijke daken die vol liggen met uw zonnepanelen. Auto-delen, repaircafés, schoolmaaltijden met lokale bio-groenten, klimaatmaanden ..., wie had er ooit gedacht dat je dat met Oud-Heverlee zou associëren? Onze gemeente staat er beter voor.

Maar er kan nog zoveel meer. De komende zes jaar willen wij van Oud-Heverlee een echte groene koploper maken. Je kan rekenen op onze energie en enthousiasme om te werken aan een gemeente waar de voetgangers en fietsers op de eerste plaats komen. Waar we durven ambitieus zijn op vlak van klimaatbeleid. Waar inwoners echt mee besturen, en iedereen welkom is. Waar we onze belangrijkste troef, kostbare groene ruimte, koesteren en versterken.

U merkt het, ik trots op deze ploeg. We hebben de ideeën, de mensen en de ambitie om van Oud-Heverlee een topgemeente te maken. Als kandidaat-burgemeester hoop ik dat we op uw steun kunnen rekenen!